After the payment no login received

After the payment no login received

Postby flowbox » Tue Jan 08, 2019 8:07 am

Hello
I have transferred the money and have the following information on your website:
Thank you for your payment. Your transaction was executed, and a receipt for the purchase sent to you via e-mail.
Check your inbox for ExaGear software download link and license key.

Unfortunately, I did not receive any mail, not even in the spam folder.
my email was for registration: flowbox@windowslive.com
flowbox
 
Posts: 3
Joined: Mon Jan 07, 2019 7:49 am

Re: After the payment no login received

Postby flowbox » Fri Jan 11, 2019 6:59 am

Hell?! also from the suportmail nobody answers for 5 days. What kind of service is this?
flowbox
 
Posts: 3
Joined: Mon Jan 07, 2019 7:49 am

Re: After the payment no login received

Postby rookieone » Sat Jan 12, 2019 1:49 pm

I am also waiting for an answer on an email for quite I while.

So I am hoping that this is because what I understand from a Russian colleague is that no business is done in Russia the first few weeks of the new year, so hopefully this the reason for no reply ;-)
rookieone
 
Posts: 3
Joined: Sat Sep 10, 2016 2:37 pm

Re: After the payment no login received

Postby flowbox » Sun Jan 13, 2019 10:06 am

Now I am waiting over a week for the registration mail! I have written on support with 3 different email addresses. The money is gone, but no reaction. Bad service guys.... :oops:
flowbox
 
Posts: 3
Joined: Mon Jan 07, 2019 7:49 am


Return to ExaGear Desktop

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests