Install; Cannot find gust image although it is there

Install; Cannot find gust image although it is there

Postby voodoomatz » Mon May 08, 2017 8:26 am

Hi,

I am struggling to install ExaGear Desktop on my Raspberry Pi 1.
Code: Select all
root:~/exagear# ./install-exagear.sh
System memory configuration is determined as 3g/1g
ARCH=armv6l
HOST OS: debian
HOST OS VERSION: 7
EXAGEAR package: exagear-legacy_*-1_armhf.deb
EXAGEAR guest image package: 'exagear-guest-debian-7_*_all.deb'
Put the guest image package to the current directory.
The package is named exagear-guest-debian-7_N_all.deb.

However the image is where it is supposed to be:
Code: Select all
root:~/exagear# ls -la
total 106788
drwxr-xr-x 2 root root      4096 May  8 14:32 .
drwxr-xr-x 3 root root      4096 May  8 14:28 ..
-rwxr-xr-x 1 root root    504201 Apr  4 15:37 Eltechs_ExaGear_Desktop_user_guide.pdf
-rwxr-xr-x 1 root root      2698 Apr  4 15:37 README
-rw-r--r-- 1 root root     44946 Apr  4 15:37 exagear-dsound-server_001_armhf.deb
-rw-r--r-- 1 root root 105523730 Apr  4 15:53 exagear-guest-debian-8_5_all.deb
-rw-r--r-- 1 root root   3240242 Apr  4 15:50 exagear-legacy_2825-1_armhf.deb
-rwxr-xr-x 1 root root      8837 Apr  4 15:37 install-exagear.sh
-rw-r--r-- 1 root root       343 May  8 14:30 pk-000000008279.key

For whatever reason it seems it tries to install Debian 7 instead of 8. Why?
voodoomatz
 
Posts: 5
Joined: Mon May 08, 2017 8:23 am

Return to ExaGear Desktop

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 6 guests