TS3 Client -QXcbConnection: Could not connect to Display

TS3 Client -QXcbConnection: Could not connect to Display

Postby Lunik971 » Sun May 07, 2017 5:50 pm

Hello everyone,

I just got you a little help, I have on my RPI3 a TS3 server hosted using the exage, until everything is fine, the wizard I need a musicbot but for That I wonder the customer Teamspeak3.

When trying to install this one with exagear I had libris messages missing that I solved but the I blocked, someone was an idea of what might cause this problem?

The error message:

pi@raspberrypi:~/Downloads/TeamSpeak3-Client-linux_x86 $ ./ts3client_runscript.sh
QCoreApplication::applicationDirPath: Please instantiate the QApplication object first
QFactoryLoader::QFactoryLoader() checking directory path "/home/pi/Downloads/TeamSpeak3-Client-linux_x86/platforms" ...
QFactoryLoader::QFactoryLoader() looking at "/home/pi/Downloads/TeamSpeak3-Client-linux_x86/platforms/libqxcb.so"
Found metadata in lib /home/pi/Downloads/TeamSpeak3-Client-linux_x86/platforms/libqxcb.so, metadata=
{
"IID": "org.qt-project.Qt.QPA.QPlatformIntegrationFactoryInterface.5.3",
"MetaData": {
"Keys": [
"xcb"
]
},
"className": "QXcbIntegrationPlugin",
"debug": false,
"version": 329217
}

Got keys from plugin meta data ("xcb")
loaded library "/home/pi/Downloads/TeamSpeak3-Client-linux_x86/platforms/libqxcb.so"
QXcbConnection: Could not connect to display
./ts3client_runscript.sh: line 51: 2217 Aborted ./ts3client_linux_x86 $@

Thanks by advance,

Lunik971
Lunik971
 
Posts: 1
Joined: Sun May 07, 2017 5:37 pm

Return to ExaGear Desktop

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 3 guests

cron