need help @ ExaGear install on Raspberry

need help @ ExaGear install on Raspberry

Postby Hanyokai » Mon Jan 30, 2017 1:01 pm

Hi all,
if i try to install the xvzpf exagear-desktop-rpi3 on my Raspberry i got every time the same issue

pi@raspberrypi:~/exagear $ sudo ./install-exagear.sh
System memory configuration is determined as 2g/2g
ARCH=armv7l
ls: cannot access /opt/exagear/images/: No such file or directory
HOST OS: debian
HOST OS VERSION: 8
EXAGEAR package: exagear-mem2g_*-1_armhf.deb
EXAGEAR guest image package: 'exagear-guest-debian-8_*_all.deb'
Installing prerequisites...
Hit http://archive.raspberrypi.org jessie InRelease
Hit http://archive.raspberrypi.org jessie/main armhf Packages
Hit http://archive.raspberrypi.org jessie/ui armhf Packages
Ign http://archive.raspberrypi.org jessie/main Translation-en_GB
Ign http://archive.raspberrypi.org jessie/main Translation-en
Ign http://archive.raspberrypi.org jessie/ui Translation-en_GB
Ign http://archive.raspberrypi.org jessie/ui Translation-en
Reading package lists... Done
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
bash is already the newest version.
0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded.
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
coreutils is already the newest version.
0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded.
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
findutils is already the newest version.
0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded.
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
Package realpath is not available, but is referred to by another package.
This may mean that the package is missing, has been obsoleted, or
is only available from another source
However the following packages replace it:
coreutils

E: Package 'realpath' has no installation candidate



what can i do? :(
Hanyokai
 
Posts: 3
Joined: Mon Jan 30, 2017 12:56 pm

Re: need help @ ExaGear install on Raspberry

Postby goha » Wed Feb 01, 2017 7:59 am

Did you run
Code: Select all
sudo apt-get update

before running the script?

Also what is the version of your ARM OS? What is the output of
Code: Select all
usname -a
goha
 
Posts: 150
Joined: Wed Oct 08, 2014 9:22 am

Re: need help @ ExaGear install on Raspberry

Postby Hanyokai » Mon Feb 13, 2017 5:58 am

Yes, and this was the problem.
If i didnt update anything it works without any probs.
Hanyokai
 
Posts: 3
Joined: Mon Jan 30, 2017 12:56 pm


Return to ExaGear Desktop

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests